Tuotekuvastoihin pääset alta:

 

Lämmitin 1200 seinä IPX4 musta

Energiatehokas lämmitin, joka lämmittää miellyttävästi Silverline® C-Wave™  teknologian ansiosta. Seinämalli asennetaan suoraan seinälle.

 

 

  • IPX4-luokiteltu ulkokäyttöön, kestää sadetta
  • Kaksi tehotasoa 600W/1200W

 

Silverline® Comfort Heating system® takaa sinulle luotettavaa ja varmaa, siirreltävää lämpöratkaisua kaikkialle kotiisi - niin sisä- kuin ulkotiloihin. Silverline Comfort Heating system:n ainutlaatuinen tekniikka ja ratkaisut antavat turvallisen ja ihanan lämmöntunteen ilman vaikutusta ilmankosteuteen - ympäristöystävälliseen tapaan tietenkin!

 

Käytä Comfort Heating system lämmittimiä ulkotiloissa tai sisätiloissa, yksinään tai yhdessä useamman lämmönlähteen kanssa. Lämmitä siellä, missä sinä olet. Ympäristöystävällinen lämmitin lämmittää siellä missä olet, sen sijaan kuin lämmittäisit koko kodin. Kun siirryt paikasta toiseen - kannat lämmitintä helposti mukanasi.

 

Ainutlaatuinen lämmitysteknologiamme C-Wave™ tuottaa pitkiä infra-aaltoja, jotka luovat turvallisen ja ihanan lämmön läpäisten ihon ja lämmittäen lihaksistoa.  Lämmitin stimuloi lihasten verenkiertoa, kuivattamatta kuitenkaan ihoa. Comfort Heating system tuottaa lämpösäteilyä todella energiatehokkaasti. Testimme osoittaa, että 98% energiankulutuksesta käytetään tehokkaaseen lämpösäteilyyn - Kiitos ainutlaatuisen C-Wave teknologian!

 

 

 

Tekniset tiedot

 

Leveys: 750mm

Korkeus: 100mm

Syvyys: 210mm

Vaikutus-ala:  noin 10m²

Paino: 2,2 kg

Tuotetiedot

 

Tuotenumero: 26106

EAN: 7350007332295

Myyntierä: 4

Lavakoko: 44

C-Wave™

Ainutlaatuinen lämmitysteknologia, jonka pitkät infra-aallot lämmittävät lihaksistoa kuivattamatta kuitenkaan ihoa.

Energy efficient

Korkea energiatehokkuus. 98% tuotteen energiakulutuksesta käytetään lämmöntuottoon.

Plug and heat

Kytke pistorasiaan ja anna lämmön tuottamisen alkaa heti.

Testattu ja todistettu

Kehitetty ja testattu parhaaseen toimintakykyyn.

RopoGarden Oy Ⓒ |  2018  |  info@ropogarden.fi