Tuotekuvastoihin pääset alta:

 

 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

KARKOTTIMET & PYYDYKSET

 

LUE KARKOITTIMIEMME

TESTAUKSESTA

Hiiri- ja Rottakarkotin™ 30x2

 

Hiiri- ja Rottakarkotin™ 50

Hiiri- ja Rottakarkotin™ 80DG2+30x2

Hiiri- ja Rottakarkotin™ 80DG2+30

Hiiri- ja Rottakarkotin™ 80DG2

Hiiri- & Rottakarkotin™

130/400 IP55

Myyräkarkotin™ SM 500 Solar

Myyräkarkotin™ 1250

Kissa- & Koirakarkotin

Kissa- & Villieläinkarkotin™ 300

Hämähäkkikarkotin™ 30

 

Hyttyskarkotin 230V™ 25

Hyttys- & Hyönteiskerääjä

230V™ 25

Hyttys- & Hyönteiskerääjä

100 IPX4™

 Hyttyskarkotin

kannettava™

 

POISTUVAT MALLIT:

Hiiri- & Rottakarkotin™ 50

Hiiri- & Rottakarkotin™

80/200

Hiiri- & Rottakarkotin™

100/400

Hiiri- & Rottakarkotin™

2-Pack

Hiiri- & Rottakarkotin™ 25

 Valitse oma turvallisuustasosi Silverline® Pest Protect system® takaa sinulle turvallisen ja varman ratkaisun tuhoeläimiä vastaan kodissasi. Valitse omaan tilanteeseesi sopivin suojaus. Silverline on vahva, ympäristöystävällinen ja myrkytön karkotinjärjestelmä tuhoeläimiä vastaan. Silverline Pest Protect suojelee kotiasi ympäri vuoden hygieenisesti ja myrkyttömästi. Meidän tuhoeläinalamme Silverline Pest Protect järjestelmä tarjoaa sinulle monta erilaista ratkaisua tuhoeläimiä vastaan, niin sisä- kuin ulkotiloissa esimerkiksi hiiriä, hämähäkkejä, kissoja ja myyriä vastaan. Otamme huomioon kaikki tarpeet - Silverline Pest Protect järjestelmämme mukautuu juuri sinun käyttöösi sopivaksi. Tuotteemme ovat helppokäyttöisiä, hygieenisiä ja täysin myrkyttömiä.

Hiiret & Rotat

Hämähäkit

Myyrät & Pienjyrsijät

Kissat & Koirat

Kissat & Villieläimet

Hyttyset & Hyönteiset

Ainutlaatuinen ääniteknologia karkottaa hiiret ja rotat Silverline® Pest Protect system® tarjoaa elektronisia tuotteita, jotka häätävät hiiret ja rotat pois nurkiltasi. Kaikki valikoimamme tuotteet tuottavat mukautuvaa, edistyksellistä korkeataajuusääntä, joka pelottaa ja häiritsee hiiriä ja rottia erilaisissa tiloissa. Ääni vaikuttaa niiden luonnolliseen käyttäytymiseen häiritsemällä niitä ja luoden niille sietämättömän ympäristön, jota välttää jatkossa. Silverline Pest Protect system häätää ja suojaa tehokkaasti - ilman myrkkyjä! Merkkien selitykset Alapuolella näet mitä kukin merkki tarkoittaa. Merkit takaavat tietyille tuoteille tietyt ominaisuudet.
Double Guard Double Guard takaa sinulle kaksinkertaisen suojan! A-Guard ja ElectroPulse yhdessä takaavat sinulle maksimaalisen suojan hiiriä ja rottia vastaan. Electro Pulse Elektromagneettiset värähtelyt estävät hiiriä ja rottia hyödyntämästä seinien sisällä olevia välejä kulkuteinään. A-Guard Ainutlaatuinen korkeataajuusääni, joka häiritsee hiiriä ja rottia luoden niille sietämättömän ympäristön. Tämä estää niitä asettumasta kodiksi sinun kotiisi. Child & Pet safe Vaaraton lapsille, kissoille, koirille, linnuille ja kaloille (ei lemmikkijyrsijät). ECO Tehokasta häätämistä - ilman myrkkyjä. Plug & Protect 24/7 Aseta pistorasiaan - toimii suoraan ja vuorokauden ympäri! Testattu ja todistettu Kehitetty ja testattu parhaaseen toimintaan.

RopoGarden Oy Ⓒ |  2018  |  info@ropogarden.fi