Tuotekuvastoihin pääset alta:

 

Tekniset tiedot

 

Leveys: 50mm

Korkeus: 55mm

Syvyys: 135mm

Paino: 0,05 kg

Tuotetiedot

 

Tuotenumero: 75150

EAN: 7331204001009

Myyntierä: 36

Lavakoko: 3744

Hiirenloukku Mjölner Original™

Muovista valmistettu erittäin tehokas hiirenloukku loistavilla turvaominaisuuksilla. Hiirenloukun turvaominaisuudet takaavat turvallisen käsittelyn loukkua ladatessa. Lapsi -ja kotieläinystävällinen vaihtoehto hiirenpyydystämiseen. Patentoitua Mjölner tekniikkaa.

 

Kuinka Mjölner Original Hiirenloukku toimii?

 

Ensiksi Mjölner® loukku nousee, kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Sen vuoksi hiiri kuolee välittömästi, eikä ainoastaan vahingoitu tai livahda pois loukun alta. Lapsi- ja kotieläinystävällinen vaihtoehto ja Ruotsin luonnonsuojeluyhdistyksen hyväksymä.

 

Hiiri jää loukkuun Mjölnerin ainutlaatuisen Care-tec® ratkaisun ansiosta. Kannen alla oleva syötti levittää tuoksua kannen läpi ja on täten loukkuna tehokkaampi, turvallisempi ja varmempi. Lift-tec® varmistaa, että loukku vapautuu kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Kun hiiri on nostanut kannen, niin Mjölner Speed-tec® varmistaa, että hiiri kuolee välittömästi. Ainutlaatuisen menetelmän vuoksi pyydystäminen toteutuu varmalla ja turvallisella tavalla!

 

 

 

 

RopoGarden Oy Ⓒ |  2018  |  info@ropogarden.fi