Tuotekuvastoihin pääset alta:

 

ECOPOTS on uuden ajan Belgialainen kukkaruukku. Oman aikansa lapsi. Mitä ikinäkin olet odottanut nykyaikaiselta kukkaruukulta ECOPOTSISSA on se kaikki. Yhdistelmä kevyttä kierrätettävää materiaalia yhdistettynä luonnolliseen ulkonäköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ja kuten tietysti nimi ECOPOTS sanoo ne on tehty kierrätettävästä materiaalista.

KESTÄVYYTTÄ JA DESIGNIA

TIESITKÖ?

Tiesitkö, että 20cm ECOPOTS ruukun valmistamiseen tarvitaan 12kpl 1,5l muovipulloja. ECOPOTSIEN materiaali on kierrätettävissä aina uudelleen ja uudelleen, Joten kierrätetty ECOPOTS ruukusta voidaan valmistaa jotain muuta. Tämä vihreä säväys tekee brändistä vieläkin uniikimman sen muiden mahtavien ominaisuuksien ja kauniin muotoilun lisäksi.

ESTETIIKKA

ECOPOTSIN designi on suunniteltu niin, että se pitää katseen kauniissa ruukussa ja kasvissa mahdollisimman paljon. Me olemme kehittäneet hyvin toimivan ripustus- ja kastelujärjestelmän ilman, että olisimme luopuneet kauniista ulkonäöstä. Kaiken kaikkiaan tuomme istutuksista ja kasveista kaiken kauneuden esille.

EKOLOGISUUS

Yhdistelmä, joka ECOPOTSEISSA on perustuu kivipölyyn ja kierrätettyyn muoviin, joka tekee niistä ympäristöystävällisiä.

ME USKOMME KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Miljoonia tonneja jätettä heitetään pois vuosittain. Meidän on edelleen vaikea ymmärtää miksi uudet tuotteet silti vieläkin tehdään uusista raakamateriaaleista, koska kierrätysmateriaalejakin voitaisiin käyttää. ECOPOTS esimerkiksi käyttää kierrätettyjä materiaaleja, sekä kivipölyä valmistaakseen tuotteensa. Se on myös designia ja sitä, että tuotteet eivät vain ole vankkoja, pakkasenkestäviä ja murtumattomia. Tuotteiden on oltava myös ajattomia ja designiltaan kauniita. Värien on oltava kauniita ja aikaansa sopivia.  Kauniita tänään, huomenna ja kymmenen vuoden päästä. Me uskomme, että kaikkeista kestävimpiä tuotteita ovat ne mitä sinä et halua. Tai ehkä haluat mutta sinun on vaihdettava ne joka vuosi.

Tutustu mallistoon

POS-Materiaali

RopoGarden Oy Ⓒ |  2018  |  info@ropogarden.fi