... ...
Täydellinen yhdistelmä sivistynyttä teknologiaa ja hehkuvaa kuumuutta Välillä sitä vain tarvitsee 800 celsiusastetta! Grillaus on ihan hyvä juttu – mutta ‘biiffaus’ on parasta, mitä lihalle voi tehdä. Beefer luo aivan uusia ulottuvuuksia lihanvalmistukseen. Kun tavallinen grilli kypsyttää lihaa pidemmän aikaa 400 celsiusasteessa, Beefer karamellisoi lihan pinnan muutamissa sekunneissa 800 celsiusasteessa – luoden uuden tulevaisuuden grillatulle lihalle! Useat asiakkaamme ovat kertoneet meille, että aluksi he eivät pystyneet kuvittelemaan kuinka valtava ero on normaaleihin grilleihin nähden. Kaikki, jotka ovat nähneet Beeferin toiminnassa, tietävät mistä puhumme... Beefer. The Original.
Valmista korkealaatuista lihaa Beefer ei ole mikä tahansa vanha kaasugrilli. Beefer on lihan ja ihmisen uusi paras ystävä: vihdoinkin mahdollista valmistaa New York pihviravintolan laatua kotona. ‘Biiffaus’ on aivan omaa luokkaansa. ‘Mikään muu grilli ei ole yhtä tarkoituksenmukaisempi kuin Beefer.’ – Tämän päivän grillaajat ovat huomisen ‘biiffaajia’! Olemme varmoja siitä.
Beefer: Täydellistä alusta lähtien
Grillimarkkinoiden sensaatio Grillimarkkinat ovat saaneet uuden sensaation: Beefer on ainoa kotikäyttöön hyväksytty grilli, joka yltää yli 800C asteen lämpötilaan. Tuloksena sanoinkuvaamattoman upeita makuja! Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Beeferin käytännöllinen ja minimalistinen muotoilu ruostumattomasta teräksestä saa grillaajan kuin grillaajan huokaisemaan ihastuksesta.
Lisää lämpöä! Erittäin korkeat lämpötilat takaavat upean, rapean pinnan lihalle. Lihasta tihkuva neste kerätään gastroalustalle, johon voi mielensä mukaan yhdistää vihanneksia ja mausteita luoden mahtavia kastikkeita lihalle.
Erinomaiselle lihalle Ihmiset kiinnittävät huomiota nykyään yhä enemmän ruokansa makuun ja sen erinomaiseen laatuun. Beefer pystyy täyttämään korkeimmatkin vaatimukset ruoanlaitossa. Beefer parantaa jokaisen lihan makua ja tehostaa lihan aromeja. Katkaravut, hummerit, simpukat ja kasvikset saavat yhtälailla Beeferissä gourmet-tason laadun.
Maahantuoja: Ropo Garden Oy Itsenäisyydenkatu 27 28100 Pori +358 400 492 707 Info@ropogarden.fi
...so beef it or leave it!

RopoGarden Oy Ⓒ |  2015  |  info@ropogarden.fi