... ...
Grillimarkkinoiden sensaatio Grillimarkkinat ovat saaneet uuden sensaation: Beefer on ainoa kotikäyttöön hyväksytty grilli, joka yltää yli 800C asteen lämpötilaan. Tuloksena sanoinkuvaamattoman upeita makuja! Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Beeferin käytännöllinen ja minimalistinen muotoilu ruostumattomasta teräksestä saa grillaajan kuin grillaajan huokaisemaan ihastuksesta.
Lisää lämpöä! Erittäin korkeat lämpötilat takaavat upean, rapean pinnan lihalle. Lihasta tihkuva neste kerätään gastroalustalle, johon voi mielensä mukaan yhdistää vihanneksia ja mausteita luoden mahtavia kastikkeita lihalle.
Erinomaiselle lihalle Ihmiset kiinnittävät huomiota nykyään yhä enemmän ruokansa makuun ja sen erinomaiseen laatuun. Beefer pystyy täyttämään korkeimmatkin vaatimukset ruoanlaitossa. Beefer parantaa jokaisen lihan makua ja tehostaa lihan aromeja. Katkaravut, hummerit, simpukat ja kasvikset saavat yhtälailla Beeferissä gourmet-tason laadun.
Maahantuoja: Ropo Garden Oy Itsenäisyydenkatu 27 28100 Pori +358 400 492 707 Info@ropogarden.fi
...so beef it or leave it!
Beefer One PRO
Kehitimme tämän mestariteoksen varta vasten ammattilaisten tarpeisiin.
Tekniset tiedot: Beefer One PRO Polttimon lämpötila > 800 celsiusastetta Leveys 232 mm | Korkeus 400 mm | Syvyys 472 mm (+ kaasuletku) … Testattu: Gas Appliance Directive 2009/142/EC Kategoria: I3P (50) propaani Lämpökapasiteetti: 3.5 KW LPG-toiminen grilli ulkokäyttöön
Ominaisuuksia
Sopii käytettäväksi ulkotiloissa Täydellinen esim. karavaanareille, korkealuokkaiseen ulkoilmapitopalveluun jne. Sähköinen sytytys Ulkoneva suoja-alusta Grilliritilä ja korkeudensäätö Grilliritilän hyllyosat poistettavissa ilman työkaluja Laser-kaiverrettu Beefer -tunnus Helposti puhdistettava: osat voi laittaa astianpesukoneeseen Ulkokotelo valmistettu kokonaan ruostumattomasta teräksestä
Hyvin suojattu
Helppo puhdistaa
Grilliritilät ovat käytännöllisiä nopeaan ja tarkkaan ruoan asetteluun polttimon alle. Kun olet ‘biiffannut’ tarpeeksi, ritilät voidaan poistaa ja laittaa suoraan astianpesukoneeseen. Kääntöpuolen kaasulinjat on turvallisesti suojattu vahvan ruostumattoman teräslevyn takana, taaten kovat jokapäiväisen käytön vaatimukset. Koko Beefer One PRO -mallin ulkokuori on myös valmistettu ruostumattomasta teräksestä.
Turvallista käyttöä
Kuumaa napin painalluksella
Uudessa Beefer One PRO -mallissa on yhtenä ominaisuutena sähkösytytys. Eli ainoa mitä Beefer One PRO tarvitsee lämpeäkseen on napin painallus. Se myös saavuttaa 800 celsiusasteen lämpötilan yhtä helposti kuin vanhempi veljensä – Beefer One. Beefer One Pro on varustettu ammattitasoisella kaasunpainesäätimellä. Lisäksi, ammattitasoiseen käyttöön, letkun katkeamissuoja on melko tarpeellinen – ja myös sisällytetty joka lähetykseen, tietenkin.
Kaikenkattava
Käryämätön?
Me tarjoamme Beeferiin siirrettävän tuulettimen. Voit asettaa tuulettimen helposti Beeferin viereen ja se poistaa mahdollisesta ruoanlaitosta syntyvät käryt ja höyryt. Beefer One PRO on hyvin varustettu: Beeferin ja kaiken tarvittavien osien lisäksi, lähetys sisältää kaksi grilliritilää, kaksi gastroalustaa ja Beefer -kintaan.

RopoGarden Oy Ⓒ |  2015  |  info@ropogarden.fi